Nuo 2020 m. kovo 30 d. negalėsite prisijungti su slaptažodžių kortele prie e.bankininkystės

Gerb. Klientai,

Jus informavome, kad prisijungimui prie e.bankininkystės „i-Unija“ ir operacijų tvirtinimui nebebus naudojamos kodų kortelės, o jungtis prie „i-Unija“ bei tvirtinti operacijas joje galėsite nauja priemone – suvesdami vienkartinį saugos kodą, kurį gausite SMS žinute. Šį terminą narių patogumui perkėlėme iš anksčiau planuotos 2020 kovo 2 d. į 2020 į kovo 30 d. Nuo 2020 m. kovo 30 d, jungtis prie „i-Unija“ su slaptažodžių kortele nebus galimybės.

Atsižvelgiant į situaciją dėl koronaviruso plitimo ir Vyriausybės sprendimą paskelbti karantiną visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje, raginame visus savo narius vengti nebūtinų socialinių kontaktų ir finansinius reikalus tvarkyti nuotoliniu būdu. Nauja prisijungimo prie i-Unija priemonė suteiks Jums galimybę daugiau prašymų ir paslaugų užsisakyti nuotoliniu būdu, o taip pat – atlikti didesnės vertės operacijas nei su slaptažodžių kortele.

Prisijungimui prie e.bankininkystės „i-Unija“ su vienkartiniu saugos kodu, privalote nurodyti mobiliojo telefono numerį. Jei dar to nesate padarę- susisiekite su mūsų darbuotojais telefonu 8 46 210210, el. paštu: info@mtk.lt ir mes Jums paaiškinsime kaip tai atlikti.

Taip pat primename, kad jungtis prie e.bankininkystės bei tvirtinti operacijas joje galite ir naudodamiesi mobiliuoju e.parašu. Jeigu neturite mobilaus e.parašo, dėl jo įsigijimo kreipkitės į savo mobiliojo ryšio operatorių.

Jūsų kredito unija – „Mėmelio Taupomoji Kasa”.