UAB Egvata

Sėkmingas Mėmelio Taupomosios Kasos ir UAB Egvata bendradarbiavimas

Mėmelio Taupomoji Kasa

Kredito unijos „Mėmelio Taupomoji Kasa” verslo paskolų vadybininkė Oresta (kairėje) ir UAB „Egvata” vadovė Eglė (dešinėje)

Auganti nekilnojamo turto rinka paskatino ne vieną įmonę imtis stambių, didelių finansinių išteklių reikalaujančių projektų. Bankai į smulkias įmones dažnai žvelgia įtariai, nepasitiki. Kredito unijų galimybės įsigilinti į smulkaus ir vidutinio verslo patikimumą, užmegzti tvirtus ilgalaikius bendradarbiavimo santykius yra ženkliai didesnės.

Eglės ir Tado Jaugelavičių UAB „Egvata” NT projektas Kretingoje, Melioratorių g. 55.

Eglė ir Tadas Jaugelavičiai – šeimos įmonės UAB „Egvata” steigėjai, darbuotojai. Įmonė sėkmingai ir kokybiškai vysto statybinius projektus Lietuvos vakarų regione. Sėkmingas UAB „Egvata” ir kredito unijos „Mėmelio Taupomoji Kasa” bendradarbiavimas prasidėjo dar 2016 metais. Pradžioje kredito unija „Mėmelio Taupomoji Kasa” finansavo smulkesnius projektus. Laikui bėgant tvirtėjo bendradarbiavimas, didėjo pasitikėjimas tarp abiejų įmonių.

Prieš du metus įmonė kreipėsi į kredito uniją „Mėmelio Taupomoji Kasa” su dar vieno projekto finansavimo prašymu. Įmonei trūko lėšų naujo projekto – daugiabučio-gyvenamo namo adresu Melioratorių g. 55, Kretinga statybų užbaigimui. Išanalizavusi projekto detales, įvertinusi praeities projektų sėkmingą finansavimo bendradarbiavimą, kredito unija „Mėmelio Taupomoji Kasa” ir UAB „Egvata” pasirašė šio projekto finansavimo sutartį.

Šiai dienai galime pasidžiaugti dar vieno sėkmingo projekto užbaigimu ir kokybiškai atliktu darbu, bei nuoširdžiu ir ilgalaikiu bendradarbiavimu. Dėl išskirtinio dizaino, statybinių idėjų ir kokybiškai atlikto darbo didžioji dalis butų šiai dienai yra jau parduoti. Džiaugiamės kūrybinga  ir atsakingu darbu pagrįsta klientų sėkme, bei linkime įkvepiančių ir sėkmingų projektų ateityje.

Kredito unija „Mėmelio taupomoji kasa“ atsižvelgusi į kiekvieną individualų atvejį, gali pasiūlyti finansavimo sprendimus tiek besikuriančioms ar ką tik veiklą pradėjusioms, tiek jau ne vienerius metus veikiančioms verslo įmonėms.

Kredito unija „Mėmelio taupomoji kasa“ – patikimas kreditavimo partneris.